نقد و بررسی انواع خودرو

نقد و برسی جک اس ۵

شرکت جک یا جی ای سی (JAC) یکی از تولید کننده های توموبیا در کشور چین می باشد که در سال ۱۹۹۹ تاسیس شد. نام این شرکت خودرو سازی را ممکن است که شما با هفئی جیانگوای نیز بشناسید که نام قدیمی تر این کمپانی می باشد که این شرکت در سال ۱۹۶۴ شروع به کار کرد و بعدها در سال ۱۹۹۹ با تغییر نام به شرکت جک به فعالیت خود ادامه داد.
جک تولید کننده انواع خودرو در بخش خصوصی می باشد و توانسته است که در در سال ۲۰۱۲ فقط حدود ۴۴۵۰۰۰ خودرو را به تولید برساند و تبدیل به یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان خودروهای سواری در کشور چین شود.
همچنین جک به صورت بین المللی نیز با کشور های دیگر کار می کند. محصولات جی ای اس به ایران هم رسیده است و این شکرت برای اولین بار با همکاری شرکت کرمان موتور، خودرو های زیادی از جمله جک اس ۵ ، را به ایران وارد کردند و با استقبال بالا نیز روبه رو شدند.
در ادامه این مقاله به بررسی بیشتر این محصول خواهیم پرداخت و برخی از مهم ترین مزایا و معایب و همچنین اطلاعات کلی از آن را بیان خواهیم کرد .

معرفی جک اس ۵

جک اس ۵ ، یکی از محصولات شرکت جک می باشد که در سال ۲۰۱۲ از ان رونمایی شد و در سال بعد نیز روانه بازار شد. در طراحی کلی این ماشین ایده های زیادی از مدل هیوندای ix35 گرفته شده است به طوری که این ماشین شباهت زیادی به این ماشین دارد که بسیاری از افراد این را کپی برداری تلقی می کنند اما این در حالی می باشد که به دلیل وجود قرارداد های رسمی بین دو شرکت جک موتورز و هیوندای، این کپی برداری ها قانونی به حساب می آیند.

خودرو جک اس ۵ در سال ۹۳ با همکاری هایی که بین شرکت جک و کرمان موتور صورت گرفت وارد کشور شد و به دلیل تبلیغات کرمان موتور نظر های زیادی را به خود جلب کرد و به طور غیر قابل پیش‌بینی مورد استقبال قرار گرفت ، البته در سال های بعد به دلیل گرانی قیمت و همچنین با وارد شدن نمونه های جدیدتر کمتر شاسی بلند اس ۵ را امروزه خریداری می کند.

اگر بخواهیم به طور کلی مشخصات ظاهری این ماشین را برای شما توصیف کنیم ، جک اس ۵ دارای ظاهری بسیار شبیه به ix35 شرکت هیوندای است ، همچنین بسیاری معتقد هستند که این خوررو از قسمت پشتی هم مشابه آئودی Q3 می باشد. موتور به کار رفته در این اتومبیل موتور قوی ای می باشد. این موتور ۲ لیتری توربو می باشد که در حالت دستی دارای قدرت ۲۳۵ نیوتن متر و در حالت اتومات ۲۶۵ نیوتن متر گشتاور می باشد .

به طور کلی برخی از مهم ترین امکانات این خودرو عبارت است از : سان روف ، آینه های جانبی با قابلیت تا شوندگی برقی ، تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو ، کامپیوتر سفری ، تنظیم برقی صندلی راننده ، قفل ایمنی کودک ، سیستم ضد سرقت ، سیستم ترمز کمکی هیدرولیک ، سیستم ترمز ضدقفل ، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز ، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی ، اخطاردهنده فشار باد چرخ ها ، دوربین دنده عقب ، سنسور باران ، شیشه های جلو و عقب برقی، گرمکن شیشه جلو ، استارت دکمه ای ، قابلیت تنظیم غربیلک فرمان در ۲ جهت ، سیستم پایداری الکترونیکی و … که همه این امکانات در کنار قیمت مناسب این خودرو، باعث شد بسیاری از افراد ان را انتخاب و خریداری کنند .

مهم ترین مزیت ها و معایب جک اس ۵

همان طور که اشاره کردیم خودرو جک اس 5 یکی از خودرو هایی بود که در بازار خودرو ایران سر و صدای زیادی کرد و از محصولات پرفروش در ایران محسوب می‌شود . در این ادامه این قسمت از مقاله به بررسی برخی از مهم ترین مزیت ها و همچنین معایب این خوردرو می پردازیم و برخی از مهم ترین این موارد را ذکر می کنیم .

برای خرید لوازم یدکی جک s5 کلیک کنید

برخی از مهم ترین مزیت های جک اس ۵ عبارت است از

موتور توربو و پرقدرت

در ذهن بسیاری از افراد تصوراتی که از یک ماشین چینی وجود دارد این است که همه ماشین های چینی دارای یک موتور کم حجم و نسبتا ضعیف می باشند ، اما در جک اس ۵ از یک موتور پرقدرت بهره گرفته شده که می توان ان را از مهم ترین مزیت های این ماشین دانست.

موتور این ماشین 2 لیتری توربوشارژ می باشد که دارای قدرت خوب و قابل قبولی می باشد .

دارا بودن امکانات بالا

در قسمت های قبل به طور جزئی به برخی از مهم ترین امکانات جک اس ۵ اشاره کردیم ، با توجه به قیمت گذاری هایی که در ان زمان بر روی این اتومبیل گذاشته شد ، امکانات بالا درکنار قیمت به نسبت پایین ان از مهم ترین مزیت های این خودرو به حساب می اید .

طراحی ظاهری آن

در طراحی ظاهری این خودرو از مدل هیوندای ix35 ایده برداری شده است به همین دلیل این ماشین دارای ظاهری زیبا و قابل قبول می باشد .

ایمنی بسیار خوب

اس ۵ دارای امنیت بالایی می باشد و در ان از سیستم های مختلف ضد سرقت و امنیتی استفاده شده است .

اما در مقابل این مزایا دارای معایبی نیز می باشد که برخی از مهم ترین انها عبارت است از : عملکرد کند گیربکس اتومات ، مصرف سوخت بالا، هزینه های نگه داری بالا ، موتور حساس ، عدم کارگذاری کروز کنترل ، کمبود امکانات در مدل دستی این خودرو و … .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *